NAJNOWSZE:
Zaloguj się         lub załóż konto w serwisie
Home: Forum

Witaj, Gość
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj.    Zapomniałeś hasła?

Otrzymaj talię kart Doxxbet zupełnie za darmo!
(1 przegląda) (1) Gość
Idź na dółStrona: 123
TEMAT: Otrzymaj talię kart Doxxbet zupełnie za darmo!
Otrzymaj talię kart Doxxbet zupełnie za darmo! 1 Rok, 10 Miesięcy remu Ocena: 25

Otrzymaj talię kart zupełnie za darmo!

Doxxbet - otwórz konto z tego linku.

Mamy nadzieje że lubisz grać przy naszych stołach. Chcielibyśmy żebyś mógł się także bawić razem ze swoimi znajomymi. Stworzyliśmy tą wspaniałą promocję, gdzie otrzymanie talii 100% plastikowych kart z dużymi indeksami nigdy nie było takie łatwe. Po prostu zrób depozyt i wyrób swój pierwszy punkt VIP.

Po spełnieniu wymagania wyslij email z “poker cards” w tytule. Dział Obsługi Klienta sprawdzi czy wyrobiłeś 1 punkt VIP i wyśle Ci karty…

Zasady:
Wyślij email na adres pokercards@doxxbet.com o tytule “poker cards”.
Wpisz swoją nazwę użytkownika, imię i nazwisko oraz adres na który mamy wysłać karty w treści emaila.
Promocja jest tylko dostępna dla nowych graczy, którzy dokonali depozytu w ciągu 30 dni od utworzenia konta pokerowego.
1 punkt VIP musi być zdobyty w ciągu 30 dni od wpłaty
Jest dostępny tylko jeden bonus na gospodarstwo domowe

orangefish
Administrator
graph
Nie jest dostępny Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika
Ostatnia edycja: 2010/07/08 17:18 przez orangefish.
Administrator zablokował publiczny dostęp do forum.

Odpowiedź:Otrzymaj talię kart Doxxbet zupełnie za darmo! 1 Rok, 10 Miesięcy remu Ocena: 0
jak miałem wcześniej konto to też mogę zdobyć te karty czy tylko promocja dla ludzi z banera??
kerut
Fresh Boarder
graphgraph

Odpowiedź:Otrzymaj talię kart Doxxbet zupełnie za darmo! 1 Rok, 10 Miesięcy remu Ocena: 25
Promocja jest tylko dostępna dla nowych graczy, którzy dokonali depozytu w ciągu 30 dni od utworzenia konta pokerowego.
1 punkt VIP musi być zdobyty w ciągu 30 dni od wpłaty , nie muszą to być gracze zarejestrowani z naszego linku ale byłoby nam miło zważywszy, że coraz trudniej jest zorganizować ligę dla forum , nie mam tu na myśli naszego ale generalnie wszytkie polskie fora. Apeluję więc - rejestrujcie sie z naszych linków
orangefish
Administrator
graph
Ostatnia edycja: 2010/07/09 00:41 przez orangefish.

Odpowiedź:Otrzymaj talię kart Doxxbet zupełnie za darmo! 1 Rok, 10 Miesięcy remu Ocena: 0
do usunięcia
lapsik
Fresh Boarder
graphgraph
Ostatnia edycja: 2010/07/16 15:18 przez lapsik.

Odpowiedź:Otrzymaj talię kart Doxxbet zupełnie za darmo! 1 Rok, 9 Miesięcy remu Ocena: 0
Ktoś dostał już te karty? Bo napisałem do nich maila po wpłacie i zdobyciu punktów, ale nie mam ani kart, ani odpowiedzi...
lapsik
Fresh Boarder
graphgraph

Odpowiedź:Otrzymaj talię kart Doxxbet zupełnie za darmo! 1 Rok, 9 Miesięcy remu Ocena: 25
Miałem informacje od managera ze sporo tych kart wysyłają , przez to moze dłuzej to trwa. Kiedy napisałes ?
orangefish
Administrator
graph

Idź na góręStrona: 123
Moderatorzy: orangefish, Jodla